<< Terug naar overzicht

Voorjaarsvergadering 2019

Op donderdag 16 mei a.s. zal de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Internationaal Belastingrecht plaatsvinden. De vergadering zal aanvangen om 16:00 uur en zal plaatsvinden ten kantore van Stibbe, Beethovenplein 10 in Amsterdam. Deze vergadering is alleen toegankelijk voor leden. Mail voor meer informatie over het IFA-lidmaatschap naar IFASecretariaatNL@loyensloeff.com.

Tijdens de vergadering zal o.a. de voortgang van de Nederlandse rapportage voor het IFA Congres 2020 in Cancun besproken worden met de national reporters voor 2020.

Subject 1                   Reconstructing the treaty network

                                   David Tiesinga (Ministerie van Financiën)

                                   Erisa Nuku (PWC)

 

Subject 2                   Exchange of information: issues, use and collaboration (CbC, Master file) and the attorney client privilege principle

                                   Jessica de Vries (OECD)

                                   Arnaud Booij (Booij Bikkers Advocaten)

Na afloop van de vergadering zal Professor Diane Ring een inleiding houden over het onderwerp "What is next in the International Tax Transparency and Disclosure Revolution?" waarna een plenair debat met de aanwezigen zal plaatsvinden. Diane Ring is de Associate Dean of Faculty, Professor of Law en de Dr. Thomas F. Carney Distinguished Scholar (Boston College Law School). Zij is tevens de IBFD Professor in Residence voor 2019.