<< Terug naar overzicht

YIN bijeenkomsten - update

Op 4 februari organiseerde YIN het seminar over €œChanging Business Models" op het kantoor van Burin in Den Haag. De key note speaker was Andrew Hickman, hoofd van de Transfer Pricing Unit van de OESO.

Transfer Pricing professionals Ida de Vries (Belastingdienst), Sebastiaan Kuijper (EY), Maarten de Wilde (Loyens & Loeff / Erasmus Universiteit) en Marthe Kleinjan (AkzoNobel) namen deel in de opvolgende discussies. Het seminar werd gemodereerd door Job van der Pol (Freshfields / YIN commissie). Een verslag van het seminar wordt spoedig gepubliceerd. De presentaties zijn te vinden onder het kopje 'Documenten' (na login).

Aankomende bijeenkomsten
De aankomende bijeenkomst zijn te vinden onder het kopje bijeenkomsten. Deze omvatten onder meer de voorjaars- en najaarsvergadering van de Nederlandse IFA tak (19 mei en 16 september). Daarnaast zal de YIN diverse evenementen organiseren gedurende het IFA congres in Madrid (25-29 september 2016), zoals een YIN Seminar, een YIN Meet&Greet en een YIN borrel. Verdere updates zullen op deze websites worden geplaatst.