<< Terug naar overzicht

Algemene Ledenvergadering

Op 15 september a.s. zal de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Internationaal Belastingrecht worden gehouden.

De vergadering zal aanvangen om 16.00 uur en zal plaatsvinden in Amsterdam, Fred. Roeskestraat 100, ten kantore van Loyens & Loeff.  Er kan geparkeerd worden in het Olympisch Stadion.


Tijdens de vergadering zullen o.a. de Nederlandse draft rapporten voor het IFA Congres 2017 in Rio de Janeiro besproken worden.

  • Onderwerp I  -  BEPS: Origin, Standards and Responses
    Aart Roelofsen (Ministerie van Financin)
    Margriet Lukkien (Loyens & Loeff NV)
  • Onderwerp II -   The future of transfer pricing
    Marthe Kleinjan (Akzo Nobel)
    Hans van Egdom (Belastingdienst)              

De agenda en bijbehorende stukken zijn te raadplegen via de secure website (na login). De stukken m.b.t. het rapport met als onderwerp €œBEPS: Origin, Standards and Responses€ volgt nog op 8 september a.s.

Tevens zal aansluitend om 17.00 uur door de heer dr. Andy Cools een inleiding worden gegeven over het onderwerp van zijn proefschrift €œBestuurders- en commissarisbeloningen onder belastingverdragen€, waarop hij onlangs promoveerde aan de Erasmus Universiteit.

Om logistieke redenen verzoeken wij u vriendelijk aan te geven of u aanwezig zult zijn bij deze ledenvergadering. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar IFANederland@loyensloeff.com.